وب سایت «خ» تا چندی قبل فیلم های غیر اخلاقی دریافتی را روی صفحه خود داشت و حتی اولین بار فیلم منتسب به زهرا امیر ابراهیمی را به نمایش عمومی گذاشت. اما با گذشت چند وقت و اعتراض شدید مردم نسبت به این کار ناجوانمردانه، فیلم مذکور حذف شد.
گروه مدیریتی سایت مذکور نیز به دلیل موج عظیم نارضایتی مردم، چند وقتی فعالیت خود را متوقف کردند و بعد از فوت یکی از اعضای گروهشان، با ارسال ایمیل به مردم و نوشتن توبه نامه روی سایت خود، از اعمال ناشایست خود ابراز پشیمانی کردند.
در متن عذرخواهی اعضای این گروه آمده است: « دوستان عزیز، درگذشت ناگهانی یکی از اعضای تیم ما باعث شد لحظه ای درنگ کنیم. بعد از ساعت ها تفکر بی وقفه و متوجه شدن به کوتاهی زندگی و به احترام دوست از دست رفته، این سایت از امروز تعطیل می باشد.
ما به نتیجه رسیدیم که بعضی چیزها فقط در حد شخصی خوبه و نباید به عموم آورده بشه. انسان ها همیشه به علت انسان بودنشان اشتباهاتی می کنند و من همراه دیگر دوست باقیمانده اشتباه خود را اعلام کرده و قسم خورده که تا خون در رگمان در جریان هست، در تلاش برای جبران اشتباهاتمان خواهیم بود.
نکته حائز اهمیت اینکه فرد مذکور ظاهراً در سانحه تصادف جان خود را به نحو دلخراشی از دست داده و همین امر باعث تحول دیگر گردانندگان وب سایت «خ» شده است.
سایت مذکور در خارج از ایران به روز می شد.
منبع : نیوز نت
به نوشته اشپیگل در پایان مسابقه امسال<روبرت فوینتاین> انگلیسی برای دومین بار عنوان <قهرمان اعداد> را در جهان از آن خود کرد و برنده مدال طلا به ارزش هزار یورو و یک تندیس مخصوص این مسابقات شد. <جان وان کونیگسولد> هلندی در جایگاه دوم قرار گرفت و <گرت میترلینگ> آلمانی هم نفر سوم این مسابقات شد. کوچکترین شرکتکننده مسابقه امسال که بسیار مورد توجه همه قرار گرفت یک دختر بچه نه ساله هندی به نام <کینجال دیوششا> بود که توانست در میان سوپرمغزهای جهان عنوان بیست و چهارم را کسب کند. پیرترین شرکتکننده هم<ویلیام بویمن> هلندی 67 ساله بود که نفر پنجم شد. برنده هر یک از مراحل مسابقات به ترتیب زیر است: مرحله اول: <جورج آرتور مندوزا> از پرو، مرحله دوم: <آلبرتو کوتو> از اسپانیا، در مرحله سوم: <روبرت فوینتاین> انگلیسی و در مرحله چهارم هم <متیاس کسل اشلدگر> آلمانی نفر اول شد. یکی از مراحل جالبی که بعد از پایان مسابقه انجام شد هنرنمایی و اجرای عملیات سخت و پیچیده ریاضی توسط شرکتکنندهها در حضور تماشاچیان بود که شگفتی تماشاگران را برانگیخت. در این مرحله رابطه صمیمی بین شرکتکنندگان و تماشاگران به چشم میخورد. مثلا <رودریگرگیم> یکی از شرکتکنندگان با یافتن توان صدم یک عدد دو رقمی به صورت کاملا ذهنی در عرض چند ثانیه همه را انگشت به دهان و پاسخ را که یک عدد 170 رقمی بود ارائه کرد.<یارامون کامپایو> هم یکی از رکوردهای جهانیاش را در این ملاقات صمیمی به رخ تماشاگران کشید. او در عرض چند ثانیه، پنجاه عدد با رقمهای مختلف را که به وسیله تماشاگران انتخاب شده بود به خاطر سپرده و سپس به ترتیب از کوچک به بزرگ بیان کرد. <ویل بویمن> هم که مسنترین شرکتکننده این جام بود کشف استعدادش را برای تماشاگران اینطور توضیح داد:در گذشته فروشنده اتومبیل و کامیون بودم و مدت بیست سال هم به عنوان مکانیک کار میکردم. زمانی به طور ناگهانی متوجه شدم که تمام شماره پلاکهای اتومبیلهایی که ضمن کارم با آنها برخورد کردهام در خاطرم باقی مانده است. از آن زمان به استعداد و حافظه قویام در زمینه ریاضیات پی بردم و تب اعداد و عملیات ریاضی مرا فرا گرفت و امروز پس از تمرینات زیاد عنوان پنجم <سوپر مغز> جهان را کسب کردهام. <رالف لایر> بنیانگذار این مسابقات که خود یک ریاضیدان خبره از دانشگاه <لایپزیک> است، میگوید: متخصصان تشخیص دادهاند، حجم مغز این نابغهها از افراد معمولی کمی بزرگتر است و آنها از قسمتهایی از مغز خود استفاده میکنند که افراد معمولی در طول مدت عمر هرگز از آن قسمت مغز خود بهره نمیبرند.او در ادامه گفت: البته این توانایی آنها فقط استعداد نیست بلکه بر اثر تمرین زیاد و ورزیده کردن سلولهای مغزی ایجاد شده است.او ایده چنین کاری را از حدود چهار سال پیش در ذهن داشت و بالاخره در سال 2004 اجرا کرد. او پایهگذاری این مسابقات را تبلیغی برای محاسبهذهنی ریاضیات دانست چرا که در اثر پیشرفت علم با ساخت محاسبهگرهای قوی و سریع ماشینی مانند انواع کامپیوترها انجام محاسبات ذهنی کاملا از مد افتاده و این مسئله سبب تنبلی مغز و فاجعهای برای بشریت است! در حالی که انسان در امور روزمره خود به این محاسبات ذهنی کاملا نیازمند است و باید به آن توجه بیشتری کند.
منبع : ksabz
وی در حال حاضر توانست به دنیای اسقفهای مرد راه پیدا کند و نامش را به عنوان اولین اسقف زن دنیا به ثبت برساند او در یک مصاحبه با روزنامه واشنگتنپست اظهار داشت: <از اینکه دیگر زن از دید کاتولیکها موجودی ناقص شمرده نمیشود خوشحالم و امیدوارم بتوانم به مقام رهبری کاتولیکهای جهان دست یابم. لذا زنها نیز از این به بعد میتوانند وارد این حیطه شوند. من توانستم به مردمی که باور نمیکردند یک زن قادر است اسقف شود ثابت کنم که میتوان وارد دنیای اسقفهای مرد شد! افرادی که با من به مخالفت برمیخواستند اکنون دست سازش به سوی من دراز کردند>!
در ابتدا انتصاب کاترین به این مقام با مخالفت بسیاری از کلیساها روبهرو شد، اما کلیسای انگلیکان این موضوع را برای اولین بار در جهان مطرح کرد، این کلیسا از سال 1994 انتصاب زنان را به عنوان کشیش پذیرفت و نسبت به آن انعطاف نشان داد.
اسقف اعظم کانتربری در این زمینه گفت: اگر کلیسا تصمیم به چنین کاری بگیرد محدود کردن یک زن از رسیدن به درجه اسقفی بسیار دشوار خواهد شد.
گفتنی است هفتاد میلیون نفر در سراسر جهان از رسیدن زنان به منصب اسقف اعظم موافق هستند و 14 کلیسا از 38 کلیسای انگلیکان نیز موافق چنین مسئلهای بودند. در سال 1994 حدود چهارصد کشیش از کلیسای کاتولیک رم با این موضوع مخالفت کردند. گرچه اسقفهای کاتولیک به کلیسای انگلیکان در این رابطه هشدار دادند اما این کلیسا اظهار داشت که چنین پیشنهادی برای پاسخ به درخواست دوسوم اکثریت مجلس عوام صورت گرفت. اسقفهای کاتولیک طی نامهای رسمی خواستار لغو این مصوبه شدند و معتقد بودند که انتصاب اسقف زن در کلیسا میتواند آسیبهای جبرانناپذیری وارد سازد! گفتنی است که کلیسای انگلیکان یک کار دیگر هم انجام داده است. این کلیسا یک سیاهپوست را به عنوان اولین اسقف اعظم سیاهپوست در کلیسای انگلیس منصوب کرده است گفتنی است، تاکنون هیچ سیاهپوستی به چنین مقامی دست نیافته بود. انتصاب این اسقف سیاهپوست به عنوان تلاش برای مبارزه با نژادپرستی است اما چندی پیش این اسقف سیاهپوست توسط نامه یا تلفن از سوی نژادپرستان مورد تهدید قرار گرفت.
اکنون نیز با رسیدن یک زن به مقام اسقف اعظم از سوی کلیسای انگلیکان، جنجال زیادی در محافل مسیحیت دنیا بر پا شده است.
فرانک گریس ولد اسقف اعظم در حالی که داشت بازنشسته میشد اظهار داشت که تصمیم امروز جامعه کلیسا درباره انتصاب اسقف اعظم زن همچون کاشتن یک درخت میوه است که باید در آینده نتیجه آن را ببینیم.
منبع : ksabz